Meni Zapri

ZA OHRANITEV NAŠE SUVERENOSTI

SZO s predlaganimi spremembami Mednarodnega zdravstvenega pravilnika (IHR) in novim pandemičnim sporazumom poskuša prevzeti suverenost držav podpisnic in tako odločati o zadevah, ki so v pristojnostih držav ter segajo nad ustavo.
SZO je v Ustanovni listini iz leta 1948 zapisala, da je njeno osnovno vodilo služiti zdravju ljudi; da je potrebno spoštovati državno suverenost in vladavino prava ter da mora biti v celoti spoštovana samoodločba narodov, od česar bi se z novimi predlogi popolnoma oddaljili.
Z upoštevanimi spremembami IHR in novo pogodbo bi se neobvezujoča priporočila SZO spremenila v pravno zavezujoča, ki bi jih morale upoštevati vse države podpisnice. Z neupoštevanjem človekovega dostojanstva, človekovih pravic in temeljnih svoboščin, ki jih želijo črtati iz IHR, bi bili pripravljeni pogoji za popolno diktaturo SZO nad našimi življenji.
V priloženem dokumentu so opisane poglavitne spremembe, ki nam jih poskušajo vsiliti. Ker je edini način, da preprečimo njihove poskuse, izstop iz SZO, vas prosimo, da izpolnite priložen obrazec, kjer navedete z VELIKIMI ČRKAMI vaše podatke ter se podpišete. Obrazec pošljete na naslov:
CD NAŠA SUVERENOST
poštno ležeče 1292 Ig
Kopiran obrazec nato pošljete kot dodaten dokaz sodelovanja na elektronski naslov nasa.suverenost@gmail.com.
Prosimo vas tudi, da s katastrofalnimi spremembami, ki nam jih poskušajo vsiliti in bodo botrovale poseganju te neizvoljene mednarodne organizacije v naše ustavne pravice, seznanite družino, prijatelje, znance, sosede, torej vse, ki jih poznate.

K zbiranja podpisov so se pridružili naši številni razumniki. Posneli smo pozive dr. Tomaža Mastnaka, dr. Karl Gržana in Antona Komata. Prisluhnite jim.

SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI!